

Sample Outline for a Live/Virtual Private VIP Day

Section 1 (90 minutes) From 9 am to 10:30 am

Welcome Expectations Agenda Overview Teach Step 1 Give Assignment and Worksheets to Reinforce Steps and Complete Together

15-minute Break from 10:30 to 10:45 am

Section 2 (75 minutes) From 10:45 to 12:00 pm

Q and A Segment Teach Step 2 Give Assignment and Worksheets to Reinforce Step and Complete Together

60-minute Lunch Break 12:00 to 1:00 pm

Section 3 (60 minutes) From 1:00 to 2:00 pm

Q and A Segment Teach Step 3 Give Assignment and Worksheets to Reinforce Step and Complete Together

15-minute Break from 2:00 to 2:15 pm

Section 4 (45 minutes) From 2:15 to 3:00 pm

Q and A Segment Summarize Day Create Implementation Plan Review Where They Started and Where They Are Now Make Next Level Offer to Continue Working with You

TOTAL TIME IS 6 HOURS