

Sample Outline for a Live/Virtual Group VIP Day

Section 1 (90 minutes) From 8:30 am to 10:00 am

Welcome
Expectations
Agenda Overview
Review Pre-Work
Module One & Coordinating Worksheets

15-minute Break from 10:00 to 10:15 am

Section 2 (90 minutes) From 10:15 to 11:45 am

Q and A Segment Module Two & Coordinating Worksheets

75-minute Lunch Break 11:45 to 1:00 pm

Section 3 (90 minutes) From 1:00 to 2:30 pm

Q and A Segment Module Three and Coordinating Worksheets

15-minute Break from 2:30 to 2:45 pm

Section 4 (90 minutes) From 2:45 to 4:00 pm

Q and A Segment Module Four and Coordinating Worksheets

15-minute Break from 4:00 to 4:15 pm

Section 5 (45 Minutes) From 4:15 to 5:00pm

Q and A Segment Summarize Day Review Where They Started and Where They Are Now Make Next Level Offer to Continue Working with You

TOTAL TIME IS 7.5 HOURS